Vita 34 porodice

Mnoge poznate ličnosti, a među njima i pojedine kraljevske porodice, matične ćelije svoje djece sačuvale su u Vita 34, prvoj i  vodećoj evropskoj banci matičnih ćelija. Najstrožiji standardi obrade i pohrane pupčane krvi, njemačka tehnologija kao i eminentni stručnjaci koji rade u laboratorijama Vite 34, čine ovu banku najboljim izborom za sve porodice u Evropi.

ŠPANSKI KRALJ FELIPE I KRALJICA LETIZIA

2010. godine tadašnji princ Felipe i njegova supruga Letizia, matične ćelije svoje kćerke Sofie sačuvali su u Vita 34.

“Sačuvali smo matične ćelije iz pupčane vrpce. Mi vjerujemo u to, a nauka i medicina svakodnevno napreduju u ovoj oblasti o čemu smo se informisali”, izjavio je španski princ Felipe Alfonso.

BELGIJSKA KRALJEVSKA PORODICA

 

"Zajedno smo odlučili sačuvati krv iz pupkovine. Razgovarali smo s mnogim profesorima i sa našim prijateljem James Watsonom, nobelovcem koji je otkrio strukutru DNK, te se smo shvatili da je to ispravna odluka”, izjavila je princeza Isabella Orsini.

 

GROF PATRICK ALEKSANDER OD FABER - CASTELLA I POZNATA GLUMICA

MARIELLA AHRENS

 

 

'' Pohranjivanje krvi iz pupčane vrpce vidimo kao biološko zdravstveno osiguranje za našu kćerku Luciu, zato smo se odlučili za pohranjivanje kod Vite 34. '', izjavio je oduševljeni otac.

Potomak plemićke porodice, te jedan od nasljednika svjetskog vodećeg lidera u proizvodnji sredstava za pisanje, crtanje i bojenje - Faber - Castell, zajedno sa svojom suprugom, poznatom njemačkom glumicom, istakli su svoje povjerenje Viti 34.

 

FLAVIO BRIATORE - "KRALJ" FORMULE 1

Matične ćelije svoga djeteta u Viti 34 sačuvao je i čuveni Flavio Briatore – „kralj“ Formule 1 i  njegova supruga – poznata italijanska modna ikona Elisabetta Gregoraci.

„Ovo je naš izbor zasnovan na zdravom razumu, jer će se te ćelije čuvati u banci u  Njemačkoj najmanje 30 godina, a mogu biti vid osiguranja života moga djeteta u slučaju zdravstvenih problema“, kaže Elisabetta - supruga Flavia Briatorea.

SVJETSKI PRVAK U  MOTOCIKLIZMU MAX BIAGGI

Prema uzoru na Flavia Briaotorea matične ćelije svoga sina Leona 2010. godine u Viti 34 pohranio je i svjetski prvak u motociklizmu, slavni Max Biaggi.

NAJPOZNATIJA RUSKA BALERINA NATALIA TITOVA

Natalia Titova, najpoznatija ruska balerina i njen suprug Massimiliano Rosolino, olimpijski prvak u plivanju matične ćelije svoje kćerke Sophie sačuvali su u Vita 34.

„Mi smo odlučili sačuvati pupčanu vrpcu u Viti 34, te tako pružiti našoj kćerki što više  ljubavi. Ovo je jednostavan zadatak koji može osigurati zdravlje i budućnost, to je najbolja investicija za porodicu“.